• Radio Gelderland <br> altijd dichtbij Radio Gelderland <br> altijd dichtbij Radio Gelderland <br> altijd dichtbij

    Radio Gelderland
    altijd dichtbij

    Word ook gesprek van de dag
    in de huiskamers van Gelderland

 

Dagelijks stemmen 138.000 luisteraars op Omroep Gelderland af

Voor veel luisteraars is dat dagelijkse kost. Vanaf 's ochtends 06.00 uur zitten onze presentatoren en technici klaar om de Gelderlanders met elkaar te verbinden. Actualiteiten, interviews, nieuws en reportages op locatie. Omroep Gelderland is de gespreksleider voor het gesprek van de dag.

Wanneer kies je voor adverteren op Radio Gelderland?
Radio Gelderland kent een trouw luisterpubliek dat dagelijks afstemt. Op de radio kan een snelle bereiksopbouw gerealiseerd worden in een kort tijdsbestek. Het kanaal leent zich perfect voor aankondigingen van evenementen/concerten/voorstellingen/exposities, tijdelijke acties, bijzondere dagen (open dagen of bijzondere openingstijden) en uitbouw van naamsbekendheid.

Hoe kom ik aan een goede radiocommercial?
Daar helpen wij je bij. Wij kennen de producenten die je helpen aan de meest geschikte stem, een herkenbare jingle en die jouw communicatiedoel weten te vertalen naar een script. Wij bieden volledige begeleiding tijdens dit proces. Lees hier meer over onze werkwijze.

Artikelen over adverteren op radio
Binnen het team van Omroep Gelderland is veel kennis over het adverteren op radio. Kennis die we graag delen. Wil je meer leren over adverteren op radio, dan zijn deze artikelen interessant voor jou.

Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden, neem contact met mij op!

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer