• Nieuwe traffic & planning medewerker Nieuwe traffic & planning medewerker Nieuwe traffic & planning medewerker
 

Maak kennis met onze nieuwe traffic & planning medewerker; Eelko Perquin! Hij staat te trappelen om alle reclamecampagnes voor je in te boeken en stelt zich graag aan je voor.

"Sinds juni ben ik begonnen als traffic & planning medewerker bij Omroep Gelderland Reclame. Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om me kort voor te stellen aan jullie. Mijn naam is Eelko Perquin, ik ben 43 jaar en woon samen met mijn vrouw en drie van onze vijf kids in Arnhem.

Lees verder onder de foto

Ik heb hiervoor drie jaar gewerkt bij DHL en daarvoor ruim 15 jaar bij een reclame- en communicatiebureau als account-/traffic manager. Eigenlijk ben ik dus teruggekomen in het werkveld waar ik mij het meest op mijn plek voel. De eerste weken zijn me zeer goed bevallen en smaken naar meer. Het regelen en improviseren van campagnes voor onze klanten geeft mij veel voldoening. Ik haal er veel plezier uit als ik mijn collega’s goed kan ondersteunen en kritisch kan meedenken over de campagnes die worden ingezet.

Naast het drukke maar heel fijne gezinsleven probeer ik ook nog tijd vrij te maken voor mijn goede vrienden, een leuke film of serie te kijken met mijn vrouw, een reggaeconcert bij te wonen en een beetje creatief bezig te zijn (dichten, tekenen). Maar ik geniet vooral van de mooie, kleine dingen in het leven.

In de vakanties gaan we graag naar de woning van mijn vader in Zweden. Ik vind het heerlijk om lekker actief in de natuur bezig te zijn en te genieten van de rust in Zweden.

In een notendop heb ik geprobeerd om een beeld van mijzelf neer te zetten. Wellicht tot horens en ik wens u allen alvast een fijne zomervakantie toe!"

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer