• De Scootmobielspecialist De Scootmobielspecialist De Scootmobielspecialist

    De Scootmobielspecialist

    Nijmegen

 

Wij maken ons HART voor Gelderse ondernemers. Daarom bieden we hen graag extra zichtbaarheid, gratis en voor niks. Vandaag in de spotlight: De Scootmobielspecialist Nijmegen.

Debby Wilschut over De Scootmobielspecialist Nijmegen:
“De Scootmobielspecialist heeft een uniek winkelconcept met advies, service en verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte scootmobielen van alle gerenommeerde topmerken. U kunt bij ons gratis een adviesgesprek aangaan als u overweegt een scootmobiel te kopen. Wij bespreken samen met u alle opties en geven invulling aan uw scootmobiel-eisen en –wensen, onder het genot van een kopje koffie. Uiteraard kunt u ook een proefrit maken op meerdere modellen. Heeft u ondersteuning nodig bij het aanvragen van een scootmobiel via de gemeente? Dan kunnen we u daar in de meeste gevallen ook mee helpen. Uw mobiliteit is onze zorg!”

Waar kunnen we je bedrijf vinden?
“De Scootmobielspecialist is sinds de zomer van 2019 gevestigd aan de Cargadoorweg 29 in Nijmegen. Gelegen vlak naast ‘De Oversteek’ is de showroom makkelijk bereikbaar. We hebben ook een website: www.scootmobielspecialist.nl

Lees verder na de foto

Heeft de coronacrisis het bedrijf beïnvloed?
“Omdat we een jong bedrijf zijn heeft de coronacrisis ook ons hard geraakt. We waren een goed halfjaar open toen de crisis begon. Onze klanten zijn voor 85% senioren met onderliggende klachten, juist de groep die door deze vreselijke pandemie het meest geraakt wordt. Wij werken volgens alle voorschriften van het RIVM. We bieden mondkapjes aan, net als desinfectiegel. De adviesgesprekken vinden plaats op afspraak. Zodat we de tijd kunnen nemen en de ruimte hebben om mensen individueel te helpen zonder onnodig meerdere personen tegen te komen.

Ondanks dat we tijdens deze lockdown open mogen blijven omdat we onder de zorg- en welzijnswinkels vallen is het voor ons ook een zware tijd. Mensen vinden het – heel begrijpelijk – lastig om nu grote uitgaven te doen en om nu de deur uit te gaan. Toch houden we de moed erin en laten we het hoofd niet hangen! Door geweldige acties die Omroep Gelderland (Reclame) bedenkt voor alle ondernemers in de regio kunnen we ons bedrijf toch nog onder de aandacht brengen bij het grote publiek. Zo hopen we deze aankomende maanden ons hoofd boven water te kunnen houden.”

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer