• De Tuinen van Appeltern De Tuinen van Appeltern De Tuinen van Appeltern

    De Tuinen van Appeltern

 

Wij maken ons HART voor Gelderse ondernemers. Daarom bieden we hen graag extra zichtbaarheid, gratis en voor niks. Vandaag in de spotlight: De Tuinen van Appeltern.

Marian Drost (marketing, PR, communicatie en directiesecretaresse) over De Tuinen van Appeltern: “In De Tuinen van Appeltern (Europa’s grootste tuininspiratiepark) vind je meer dan 200 voorbeeldtuinen met de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied. Alles dat je ziet is ook terug te vinden op onze website, om zo direct aan te schaffen voor in je eigen tuin. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor groepsuitjes, het geven van een feestje, cursus of workshop.”

Wat onderscheidt je bedrijf van anderen?
“Er is in Nederland geen park dat vergelijkbaar is met De Tuinen van Appeltern. Waar zoveel verschillende tuinen te zien zijn, waarbij ook ieder product die je ziet in een (online) gekoppeld is, zodat men het direct kan bestellen voor zijn of haar eigen tuin."

Lees verder na de afbeelding

Waarom doe je wat je doet?
“Onze missie is iedereen gelukkig te laten zijn en voelen in hun eigen tuin.”

Waar kunnen we je bedrijf vinden?
“Fysiek en online! Fysiek zijn we geopend van 1 maart t/m 30 november. Online zijn we altijd open op www.appeltern.nl. Op onze website ontvangen we meer dan 3 miljoen unieke bezoekers per jaar!”

Wat is je connectie met Omroep Gelderland?
“Appeltern ligt in Gelderland en volgen via Omroep Gelderland alles wat er in de omgeving gebeurt.”

Heeft de coronacrisis het bedrijf beïnvloed?
“Ja, het is steeds maar de vraag of het park open mag of niet en in welke mate. Net als de horeca-accommodaties en de feestjes en bruiloften die hier plaatsvinden.”

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer