• Neurochirurgische praktijk Drs. Patrick Simons Neurochirurgische praktijk Drs. Patrick Simons Neurochirurgische praktijk Drs. Patrick Simons

    Neurochirurgische praktijk Drs. Patrick Simons

    Hernia-weg.nl

 

Wij maken ons HART voor Gelderse ondernemers. Daarom bieden we hen graag extra zichtbaarheid, gratis en voor niks. Vandaag in de spotlight: Neurochirurgische praktijk Drs. Patrick Simons.

Drs. Patrick Simons over zijn neurochirurgische praktijk (Hernia-weg.nl):
“In onze praktijk zijn we gespecialiseerd op de diagnostiek en behandeling van rugklachten op basis van stenose of hernia. Zowel in de lage rug als de nek. Onze specialistische herniakliniek bestaat inmiddels 27 jaar en jaarlijks voeren we zo’n 1200 herniaoperaties uit.”

Wat onderscheidt je bedrijf van anderen?
“We zijn supergespecialiseerd, we werken klantgericht en de klant bepaalt wanneer de operatie plaatsvindt. Wil de klant morgen geopereerd worden? Dan is dat bij ons geen enkel probleem. We plannen dan vandaag het neurologisch onderzoek en de MRI-scan en bespreken de resultaten direct.”

Waarom doe je wat je doet?
“Voor mij is er niks mooiers dan mensen van pijn verlossen. Dat je – na een goede indicatie en eventuele operatie – ziet dat iemand van de pijn af is, daar doe ik het voor.”

Lees verder na de foto

Waar kunnen we je bedrijf vinden?
“Op www.hernia-weg.nl vind je alle informatie. Onze praktijk is gevestigd op mediapark 3 in Keulen.”

Wat is je connectie met Omroep Gelderland?
“Familie van mijn vrouw heeft een bedrijf in Gelderland, vandaar de connectie met de provincie. Mijn schoonvader heeft mij daadkrachtig ondersteund met de oprichting van mijn bedrijf.”

Heeft de coronacrisis het bedrijf beïnvloed?
“Alles gaat op dit moment heel voorzichtig, maar wel gewoon door. Je komt alleen bij ons binnen met een negatieve coronatest. Op die manier hoeven we niks te verschuiven en kunnen we gewoon verder opereren.”

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer