• Sanadome Hotel & Spa Sanadome Hotel & Spa Sanadome Hotel & Spa

    Sanadome Hotel & Spa

    Nijmegen

 

Wij maken ons HART voor Gelderse ondernemers. Daarom bieden we hen graag extra zichtbaarheid, gratis en voor niks. Vandaag in de spotlight: Sanadome Nijmegen.

Miranda Wijnen (assistent sales manager): “Sanadome Hotel & Spa ligt in het groene hart van Nijmegen en faciliteert 106 comfortabele hotelkamers, 11 luxe vergaderzalen, unieke Spa met water uit eigen bronnen met een grote verscheidenheid aan Beauty & Wellness behandelingen, 4 restaurants, Private Chef kookstudio, Sanasport Health Club, fysiotherapie en Sanashop. Hiermee heeft Sanadome een uniek product met een alles onder één dak formule.”

Wat onderscheidt Sanadome Nijmegen van anderen?
“We onderscheiden ons door onze enorme gastvrijheid en service. We denken graag met de gast mee en zorgen voor een persoonlijk tintje. Onze ervaren medewerkers weten wat er nodig is om een verblijf bijzonder te maken. Onze unique selling points zijn: het water uit eigen bronnen, de maatschappelijk verantwoorde werkwijze bekroond met het Europees Ecolabel en ons gastvriendelijke en deskundige personeel."

Lees verder na de foto ... 


Waarom doen jullie wat jullie doen?
“Op een eigentijdse wijze spelen we in op de behoeftes van de mensen die leven in de huidige 24-uurs economie. Een economie waarbij we meer hollen dan stilstaan en waarbij we vaak een stressvol bestaan leiden. Het is een economie waarbij er minder aandacht is voor de sociale kant van het leven. De algehele gezondheid staat onder druk. We willen en kunnen de tijd niet terugdraaien en bieden onze producten en diensten op een duurzame wijze aan naar de behoefte van de markt. Hierdoor kunnen onze gasten op een preventieve manier werken aan hun fysieke en mentale gezondheid zodat ze zich beter in deze 24-uurs economie kunnen handhaven.”

Waarom voelen jullie je verbonden met Omroep Gelderland?
“Als grote toeristische trekker van de regio houdt Omroep Gelderland u en ons op de hoogte van het laatste nieuws uit Gelderland. Op deze manier blijven we sterk verbonden met elkaar.”

Lees verder na de foto ...

Heeft de coronacrisis het bedrijf beïnvloed?
“Corona heeft een enorme impact op de bedrijfsvoering van Sanadome. We zijn in verschillende periodes, geheel of gedeeltelijk gesloten geweest. Momenteel (op 11 maart 2021) is het hotel geopend voor enkel een overnachting met de mogelijkheid om op de kamer te ontbijten of dineren. Voor Fysiotherapie zijn we geopend en sinds een week mogen we weer Beauty & Wellness behandelingen geven, uiteraard met inachtneming van de maatregelen.

Ook onze Thermen faciliteiten en restaurants zijn gesloten, dat is verschrikkelijk. Maar we blijven positief. Het personeel zet de schouders eronder en samen zorgen we ervoor dat Sanadome nog schoner en mooier wordt. Het hele pand wordt gepoetst, geschilderd en er vinden vele verbeteringen plaats. We kijken er enorm naar uit om onze gasten weer te mogen verwelkomen in Nederlands grootste bron van ontspanning.”

Waar kunnen we Sanadome Nijmegen vinden?
“We zijn online te vinden via onze website www.sanadome.nl of telefonisch via 024 - 3597280. Ons adres is Weg door Jonkerbos 90 in Nijmegen.”

* Fotocredits: Sanadome 

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer