• ToCare Zorgprofessionals ToCare Zorgprofessionals ToCare Zorgprofessionals

    ToCare Zorgprofessionals

 

Wij maken ons HART voor Gelderse ondernemers. Daarom bieden we hen graag extra zichtbaarheid, gratis en voor niks. Vandaag in de spotlight: ToCare Zorgprofessionals.

Niels van Dorssen over ToCare Zorgprofessionals: “ToCare zorgt voor flexibel inzetbare zorgprofessionals die klaarstaan wanneer het nodig is. Zo verzekeren we zorgorganisaties van voldoende gekwalificeerde medewerkers. En bieden we onze zorgprofessionals ruime ontwikkelingsmogelijkheden, flexibiliteit én de zekerheid van voldoende werk!”

Wat onderscheidt het bedrijf van anderen?
“We onderscheiden ons door veel te investeren in de bekwaamheid van onze zorgprofessionals en met onze focus op de doelgroepen gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en verslavingszorg en GGZ. Elke doelgroep binnen de zorg vraagt om een gespecialiseerde aanpak. Onze zorgprofessionals hebben specifieke kennis en ervaring en weten precies wat de beste omgang is met diverse cliënten.”

Lees verder na de foto

Waarom doen jullie wat jullie doen?
“Met veel passie en liefde dragen we dagelijks bij aan het leveren van de juiste zorg voor onze medemens. Kwalitatieve zorg voor mensen die het hard nodig hebben, dat is wat we écht belangrijk vinden. Net zoals dat we het ontzettend belangrijk vinden dat we de persoonlijke situatie en ambities van onze zorgprofessionals goed kennen.”

Waar kunnen we het bedrijf vinden?
“Je kunt ons online vinden via onze website of social media, maar natuurlijk het allermeeste offline: op de werkvloer, waar we het hardst nodig zijn.”

Wat is de connectie met Omroep Gelderland?
“Als echte Gelderse ondernemer zijn we altijd op de hoogte van het laatste nieuws vanuit Omroep Gelderland en blijven we graag verbonden met andere lokale partijen.”

  • Deel dit artikel
Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer