• WK Volleybal Vrouwen 2022 bij Omroep Gelderland WK Volleybal Vrouwen 2022 bij Omroep Gelderland WK Volleybal Vrouwen 2022 bij Omroep Gelderland
 

Breng uw bedrijf onder de aandacht tijdens WK Volleybal Vrouwen 2022 bij Omroep Gelderland!

Het FIVB WK Volleybal Vrouwen vindt voor de eerste keer in de historie plaats in Nederland. Het is het grootste sportevenement dat Gelderland ooit huisvestte. Het WK bereikt mondiaal ruim 1 miljard mensen. Omroep Gelderland besteedt uitgebreid aandacht aan het evenement en de vele randactiviteiten in Gelderland, onder meer met een dagelijks WK Volleybal Journaal op TV en de online kanalen.

Zet uw bedrijf op matchpoint tijdens het WK Volleybal Vrouwen 2022 bij Omroep Gelderland!

Van 23 september 2022 t/m 15 oktober 2022 zal het FIVB WK Volleybal Vrouwen voor de eerste keer in de historie in Nederland plaatsvinden. Aan het evenement nemen 24 landen, van vijf verschillende continenten deel.

Het grootste deel van het evenement vindt plaats in de provincie Gelderland, met het Arnhemse GelreDome en Apeldoorn (Omnisport) als speellocaties. Daarnaast vindt het WK plaats in Rotterdam en Polen, waarmee Nederland dit WK samen organiseert.

Alle 24 deelnemende landen zullen in de eerste fase van het toernooi worden ondergebracht in verschillende Gelderse gemeenten. Op die manier wordt de hele provincie Gelderland betrokken bij het WK.

Omroep Gelderland is hier natuurlijk bij en brengt dagelijks het laatste nieuws en informatie via TV, Radio en onze online kanalen bij de mensen thuis, onderweg of op het werk. Wij besteden uitgebreid aandacht aan het evenement en de vele randactiviteitenin Gelderland, onder meer met een dagelijks WK Volleybal Journaal op TV en de online kanalen.

Heeft u interesse om uw bedrijf te promoten rondom WK Volleybal Vrouwen 2022, neem dan snel contact met ons op voor meer info en de mogelijkheden via het formulier op de website, een mail naar reclame@gld.nl of bel naar 026-355 7444

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer